FAQ  •  Register  •  Login

Для, хто зазвичай прагне експериментами на кухні, проте злиться через розкидані речі під час роботи в кухні!

<<

Carolgusty

Website: https://olkinblog.icu/

Post by Carolgusty » Mon Mar 02, 2026 3:25 pm

Для, хто зазвичай прагне експериментами на кухні, проте злиться через розкидані речі під час роботи в кухні!

Я просто не можу не розповісти смішною ситуацією, що трапилася зі мене того самого тижня. Моя крихітка попросила, щоб як мама створила щось унікальне з нагоди день народження. Я, звичайно, розпочала шукати варіант в кулінарних блогах і... о боже!. Провела цілих нервущих півтора години, переходячи із ресурсу до ще однієї сторінки з рекламою! Одні рецепти здавалися нереально складні, інші - з дорогими продуктами, решта - серед купою банерів. Але як грім серед ясного неба як же я згадала про існування сей чудовий ресурс та всього лише за 5 хвилин, і це факт! знайшла - мрійливий рецепт! Ця знахідка був настільки покроковим, що в результаті навіть 12-літня помічниця несподівано змогла мені стати справжнім підручним. І що ви думаєте? ми разом зробили ніби з журналу кулінарну феєрію, який був визнаний справжнім відкриттям вечора. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені друзі обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці я знайшла такий собі просто бомбезний рецепт?"
Сайт olkinblog

Return to “General Discussion”