Website: https://izum.ua/
Враження про новинний портал IZUM
Вирішив перевірити, що знаходиться за адресою https://izum.ua/. Ім'я заінтригувало, але не мав уявлення, що там. Як виявилося, що це блог із добіркою матеріалів на різні теми — починаючи з рецептів і закінчуючи порадами для фермерів.
Про що сайт
Стартова сторінка — наче збірка всього корисного. Наприклад:
- скільки триває тільність у корови (детальний гід по термінах);
- скільки крохмалю вміщує ложка;
- правила вживання борсукового жиру;
- вік, коли малюк сідає;
- вартість оформлення паспорта;
- як квасити капусту, щоб вона була білою.
Окремо є матеріали про дати свят (наприклад, День Катерини), математичні розрахунки, розцінки в лікарнях тощо.
Що вразило
Сайт не прив'язаний до однієї теми. Тут справді можна знайти вирішення щоденних проблем. Наприклад, я давно хотів зрозуміти, скільки працює направлення до лікаря, — і натрапив на відповідний матеріал з поясненнями за правилами МОЗ. Занотував собі як готувати капусту.
Корисний сайт, що його варто додати до обраного. Хороший варіант, коли треба швидко знайти пояснення або інструкцію на будь-яку життєву тему — від вагітності корови до грамів у ложці.
Про що сайт
Стартова сторінка — наче збірка всього корисного. Наприклад:
- скільки триває тільність у корови (детальний гід по термінах);
- скільки крохмалю вміщує ложка;
- правила вживання борсукового жиру;
- вік, коли малюк сідає;
- вартість оформлення паспорта;
- як квасити капусту, щоб вона була білою.
Окремо є матеріали про дати свят (наприклад, День Катерини), математичні розрахунки, розцінки в лікарнях тощо.
Що вразило
Сайт не прив'язаний до однієї теми. Тут справді можна знайти вирішення щоденних проблем. Наприклад, я давно хотів зрозуміти, скільки працює направлення до лікаря, — і натрапив на відповідний матеріал з поясненнями за правилами МОЗ. Занотував собі як готувати капусту.
Корисний сайт, що його варто додати до обраного. Хороший варіант, коли треба швидко знайти пояснення або інструкцію на будь-яку життєву тему — від вагітності корови до грамів у ложці.