FAQ  •  Register  •  Login

Як я навчилася готувати соковиту курку в духовці

<<

JustinSom

Website: https://yamamashka.khmelnytskyi.ua/

Post by JustinSom » Mon Mar 16, 2026 3:54 pm

Як я навчилася готувати соковиту курку в духовці

Довгий час я не наважувалася запікати цілу курку. Мені уявлялося, що це під силу лише професіоналам: то курочка буде пересушеною, то зовнішність буде зіпсована, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я обмежувалася лише вареними котлетами — звичніше та спокійніше.

Доля внесла свої корективи, коли прийшли близькі без попередження, а в холодильнику знайшлася тільки одна ціла курка. Згадала все, що колись чула, які отримувала від досвідчених господинь. Я проаналізувала різноманітні способи запікання, з'ясувала всі нюанси температурного режиму, чим натерти, щоб було соковито, і як довго тримати в духовці.

Мене найдужче турбувало, чи не пересушу її. Але коли дістала золотисту, ароматну курку з неймовірним ароматом, відчула полегшення і гордість! Вона була соковитою всередині, однаково добре пропеченою і пахучою та привабливою. Присутні оцінили страву, а я більше не боялася експериментувати.

Зверніть увагу, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я помітила чимало оригінальних варіантів для маринаду та подачі. На сьогодні курка в духовці — найпопулярніша страва в моєму репертуарі, яку я роблю з особливих нагод і без приводу. І найзручніше, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка працює замість мене.

Return to “General Discussion”